Send oss en melding

 

Vi vil gjerne svare på alle spørsmål du lurer på. 
Fyll ut skjemaet så vil vi besvare din henvendelse så raskt vi kan.

Mvh

VESTFOLD KOOPERATIVET

Ditt navn
Ditt navn
         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Posene

Posene

Hvordan bestille poser?
Last ned vipps på mobiltelefonen og gå inn på betal. Søk deretter opp Vestfold kooperativ og velg meny. Her betaler du medlemskontigent og poser, samt bestemme hvilken utleveringsplass du skal hente varen(e).

Ta kontakt med oss hvis du ikke har vipps: vestfoldkoop@gmail.com eller ring 932 33 055

I motsetning til dagligvarekjedene tar Kooperativet ingenting som mellomledd - alt går rett til bonden!
En liten prosentandel går til å drifte registreringssiden vår.
Du kan selv velge hvilke uker du vil ha pose, men den må bestilles minst to uker før utlevering. Det gir innkjøpsgruppa nok tid til å sette sammen
en pose i samarbeid med bonden. Innholdet avhenger av hva bonden har tilgjengelig for antall bestilte poser.
Posene hentes annenhver onsdag (oddetallsuker) mellom 16.00 og 17.00 på den avdelingen man tilhører.
Det er ditt ansvar å hente posen din innenfor åpningstiden. Hvis du ikke kan hente posen din selv kan du avtale med en venn om å gjøre det.
MERK! Kooperativet refunderer IKKE penger eller posens innhold hvis den ikke hentes.

gronnsakspose.jpg

Grønnsakspose:  Grønnsaksposen koster 215 kroner, hvor 200 kroner går uavkortet til bonden og 15 kroner går til registreringssystemet. Innholdet i grønnasksposen bli ikke annonsert på forhånd, men den vil inneholde grønnsaker i sesong og det bonden har tilgjengelig av råvarer. Innhold i posen vil variere, men verdien vil være den samme. Et eksempel på en grønnsakspose kan være: salat, 2 kg gulrot, brokkoli, 1 kg potet, 1 kg løk, squash, urter, 1 kg pastinakk, kålrot, fennikel. Hvis du blir med i innkjøpsgruppen kan du selv være med å sette sammen poseinnholdet.

kjottpose.jpg

Kjøttpose: Kjøttposen koster 525 kroner, hvor 500 kroner går uavkortet til bonden og 25 kroner går til registreringssystemet. Innholdet i kjøttposen blir annonsert på forhånd. Kooperativet er opptatt av begrenset ressursbruk for miljøets skyld. Vi er for eksempel opptatt av å bruke hele dyret etter slakt. Derfor vil kjøttposene aldri inneholde de nøyaktig samme stykningsdelene. Men vekten og verdien vil være den samme så langt det er mulig. Et dyr består av 1/3 bein, 1/3 stykningsdel og 1/3 kvernet kjøtt. Dette vil posene våres gjenspeile, og det vil da være typisk å finne dette i hver kjøttpose. Av og til får vi også pålegg og pølser i kjøttposene. Kjøttet kommer fra 100 % gressforede storfe fra Solli Gård i Stokke. Kjøttet er fra Aberdeen Angus og Jarlsbergfe, en gammel kurase fra Vestfold-distriktet.